Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jul på Hesede

Afholdes fredag 22. november 2019 kl. 15:00 - 20:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on lørdag 23. november 2019 at 11:00

One event on søndag 24. november 2019 at 10:00

I år begynder en ny tradition på den smukke gamle Hesede Hovedgård, som ligger lige mellem Gisselfeld Kloster og det nye trætårn på Camp Adventure.

 

De fire nye iværksættere som er kommet til det sidste årstid er gået sammen og byder velkommen til Jul på Hesede.

 

Hos KaffeLaug kan du opleve duften af nyristet kaffe og nyde den herlige atmosfære samt de lækre kaffeprodukter inde i kafferisteriet! Prøv for eksempel deres lækre julekaffe.

 

Hos Akeleje elsker de naturen og de elsker mode, og disse to store interesser er blevet til en butik med outdoor fashion til voksne. Så her er det helt sikkert mulighed for at finde spændende julegaver til den naturglade familie.

 

I hovedhuset kan du komme og smage nogle fremragende bud på årets jule- og nytårsvine! Italienske økologiske kvalitetsvine. Bemærk at der her kun er åbent lørdag ml. kl. 12-16.

 

Herudover har du mulighed for at booke et julehygge-ophold i de to weekender: Den perfekte base for at opleve Jul på Hesede og Gisselfeld Klosters Juletorv. Overnat i dejligt dobbeltværelse med luksus tapas, vinsmagning og lækker morgenmad. Detaljer, priser og booking finder du på www.hesedehovedgaard.dk

 

I Veras Verden er julestuen åbnet med sjovt og anderledes julepynt og lækre delikatesser samt et spændende udvalg af julekalendere. Lad dig inspirere af 400 m2 med design, brugskunst og interiør fra hele verden. Du finder også masser gaveideer til såvel familiens yngste som ældste.

 

Der er ligeledes åbent i galleriet for kunsthåndværk Helt Lokalt, hvor der er mulighed for at opleve otte lokale kunsthåndværkere som alle er fra Faxe, Stevns og Næstved Kommuner. Så her er der mulighed for at finde en helt lokal julegave.

 

Alle dage vil der være mulighed for at købe gløgg, æbleskiver, kaffe og kager. Og lørdag og søndag i begge weekender har du også mulighed for at varme dig lidt ekstra med rygende varm frisklavet kyllingesuppe med brød.

 

Hjertelig velkommen til Jul på Hesede – og starten på en helt ny juletradition.

Adresse:

Hesede Hovedgård 1-3, 4690 Haslev

Tid

Dato:
fredag 22. november 2019
Tidspunkt:
15:00 - 20:00

Arrangør

Hesede Hovedgård

Sted

Hesede Hovedgård
Hesede Hovedgård 1
Haslev, Haslev 4690
+ Google Maps

Alle arrangementer