- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Mad med vegetarretter
Afholdes søndag 24. februar 2019 kl. 12:00 - 17:00
Begivenhed Navigation
Kom og vær med til nogle spændende timer med kødfri madlavning Søndag d. 24. februar 2019, kl. 12-17.
Det er for dig som er vegetar eller dig, som vil indføre kødfrie dage.
Når man vil spise mere vegetarisk, er det vigtigt at man får tilført nogle stoffer, fx proteiner og vitaminer, som ernæringsmæssigt er vigtige for kroppen, og som man normalt ikke får tilført, hvis man bare laver en salat og lign. Det er derfor vigtigt, at man ved hvilke råvarer som er velegnede at bruge og hvordan de kan tilberedes,
så man får en god oplevelse.
Der vil blive lavet forretter og hovedretter af økologiske råvarer og afslutningsvis vil vi smage på alle de færdiglavede retter, som der bliver fremstillet i løbet af de forhåbentlige fornøjelige timer.
Der vil blive mulighed for at købe bogen “Kødfrie dage”.
Underviser Susan Hemmingsen er uddannet farmakonom, ernæringsrådgiver og professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i kost og fysisk aktivitet. Hun har udgivet bogen “Kødfrie dage”, er foredragsholder og hun arbejder til daglig med personlig kostvejledning, rådgivning inden for ernæring og fysisk aktivitet. Hun underviser i Pilates, Aqua fitness, Smart training, dance fitness og meget mere og har endvidere madlavningskurser, hvor der bliver undervist og lavet vegetarretter.