Kongsted

Guld til Kongsted Skytteforenings Juniorhold

Skytterne set fra venstre Rasmus Caspersen, Kamilla Jakobsen, Cindy Dahl og Peter H. Nielsen

Kongsted Skytteforenings Juniorhold har vundet guldmedaljer i DGI-Storstrømmens turnering i luftriffel skydning på afstanden 15 meter.

Kongsted Skytteforenings Juniorhold har i vinter sæsonen 2016/2017 deltaget i DGI-Storstrømmens turnering i luftriffel skydning på afstanden 15 meter.

Før finalen som blev afholdt søndag den 5. februar på banerne hos Stege Skytteforening, Mønvej 8 i Stege, var de placeret som nr. 2 på luftriffel. I finalen lykkedes det holdet at skyde sig op til en første plads, kun 3 X 10’er skilte hold et og hold to i finalen. Holdet vandt dermed Guld i holdskydningsfinalen på luftriffel

Juniorholdet blev samtidig udtaget til at repræsentere Kongsted Skytteforening for Juniorhold ved DM Ungdom den 17. marts i Vingsted Skyttecenter ved Vejle.

– Stort tillykke til de unge mennesker fra Kongsted Skytteforening, skriver Kurt Nielsen Fra Kongsted Skytteforening.

Denne artikel er et læsertip. Du kan også tippe Faxe.nu ved at sende billeder og tekst til tip@faxe.nu.