Haslev

Informationsmøde om Stafet for Livet Haslev

Haslev: Forberedelserne er så småt startet til Stafet for Livet Haslev der afholdes i weekenden 10. – 11. september i parken på gymnasiet i Skolegade.

Torsdag den 14. januar klokken 19 afholdes informationsmøde om Stafet for Livet i Haslev. Mødet finder sted i den store sal på Haslev Bibliotek.

Det er andet år, stafetten finder sted i Haslev, og forberedelserne er så småt ved at gå i gang. Alle i styregruppen fra 2015 fortsætter arbejdet, et par stykker dog på nye poster; men der skal løses mange opgaver både før, under og efter stafetten, så der er brug for endnu flere frivillige.

På mødet vil stafettens formand, Niels Houmann og konsulent i Kræftens Bekæmpelse, Daniel Nygaard Madsen informere om stafetten og hvilke opgaver, der skal løses. Der er brug for folk i grupperne for sponsorater, hold, tænd et lys, fightere, logistik, mad & drikke, pr, underholdning, oplysning og regnskab.

Læs også: Stafet for Livet Haslev afholdes 10. – 11. september

Ved stafetten sidste år malede alle fighterne et maleri, og det bliver afsløret ved info-mødet.

Alle interesserede er velkomne til informationsmødet. Men det er en god ide at tilmelde sig mødet på forhånd. Det kan ske til formand Niels Houmann på e-mail@houmannaps.dk eller telefon 2160 1098 eller til næstformand Niels Chr. Jørgensen på e-mail ronalle20@gmail.com eller telefon 2021 6342.

Stafet for Livet Haslev finder sted i weekenden 10. – 11. september i parken på MSG Midtsjællands Gymnasium Haslev i Skolegade.

Fighterrunde, holdstafet og lysceremoni

Stafet For Livet er en 18-24 timers holdaktivitet, der gennem oplysning, aktiviteter og underholdning sætter fokus på kræftsagen. Stafetterne skaber også rum til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft og give håb til dem, der stadig kæmper. Håbet holdes i live via de fremskridt, der sker inden for forskningen, via støtten til de mange der rammes af kræft og gennem oplysning om, hvordan kræft kan forebygges. Stafet For Livet samler penge ind, så Kræftens Bekæmpelse kan fortsætte det livsvigtige arbejde. 

Stafetten består af forskellige hold – typisk 10-15 personer, hvor der hele tiden skal være en person på banen. Alle kan deltage, og om man vil gå, løbe eller køre på løbehjul bestemmer man selv.

Selve stafetten strækker sig over både nat og dag for at symbolisere, at det er hårdt arbejde døgnet rundt at have kræft. Det gælder ikke om at komme først, men om at stå sammen og ikke mindst give håb til alle dem, der hver dag kæmper mod kræft. Samtidig er det også en god måde at være fysisk aktiv på sammen med familie, venner eller kolleger

Når mørket falder på, tændes der levende lys i papirsposer, som stillet op på pladsen. På hver pose kan man enten skrive et navn på en person, man gerne vil støtte i kampen mod kræft, eller på en person, der har tabt kampen.

Kommentarer