Klogt at stoppe storkøkkenet – men hvorfor flere analyser?

Til stor tilfredshed kan man nu konstatere, at byrådet er kommet til fornuft og har stoppet anlæg af et nyt kommunalt storkøkken til knap 20 millioner kroner.
Skrevet af: Kristian Husum, Duevej 5, Rønnede.
Byrådet har brugt 1,5 mio. kroner i konsulentbistand på at nå frem til den konklusion.
I stedet for nu at tage den naturlige konsekvens – at udlicitere hele den kommunale madproduktion – har byrådet netop igangsat endnu en konsulentanalyse af køkkenstruktur osv. Til hvilket formål spørger man sig
Kommunens opgave er at sørge for nærende, velsmagende og så prisbillig som mulig mad til de borgere, der har krav på det. Det virker oldnordisk at forestille sig, at køkkenpersonalet absolut skal aflønnes af kommunen for at kunne lave god og billig mad. Tværtimod siger al erfaring, at private aktører i sund konkurrence med hinanden giver den samlet set bedste kvalitet til prisen.
Kære byråd – stop nu dette evindelige og voldsomt dyre kærlighedsforhold til store anlægsprojekter og fokusér på det, der er væsentligt for borgerne i kommunen.
Kommentarer