Kongsted Slagteren åbner i Korsør
Kongsted: Entreprenør Henrik Olsen, der ejer Kongsted Slagteren, åbner nu også en slagterforretning i Korsør
Fredag den 17. oktober åbner entreprenør Henrik Olsen, der ejer Kongsted Slagteren, en ny slagterforretning i Korsør.
I spidsen for den nye forretning står Nicholas Thomsen og Mathias Holt, der begge er slagtere. De er begge tilflyttere fra København og har boet i Korsør i omkring 10 år.
Korsør Slagteren, som forretningen kommer til at hedde, ligger helt centralt, i den tidligere Slagter Vesters lokaler i Algade.
Det meste af det kød der vil blive solgt i forretningen vil komme fra Henrik Olsens slagteri i tilknytning til Kongsted Slagteren. Der betyder at der ikke er nogen dyre mellemled, så priserne kan holdes på et fornuftigt leje i begge slagterforretningerne. Ligesom det er muligt at købe lige præcis den mængde, som man har brug for frem for storkøb, som man måske i bund og grund slet ikke har lyst til at købe.
Udover okse-, svine- og lammekød, vil butikken sælge frisk fjerkræ, pålæg og pølser, smørrebrød, røgvarer og salater samt hestekød.
– Hestekød smager lidt ligesom oksekød. Det er blot lidt mere sødt i smagen, siger Nicholas Thomsen til vdonline.dk.
Man kan allerede nu se Korsør Slagterens hjemmeside, hvor det bliver muligt at købe og bestille varer med efterfølgende udbringning.
Kommentarer