Erhverv

Mad til 600 Microsoft-medarbejdere fra Roholte

Henrik Junker, partner og Janne Madsen, dessertchef i køkkenet hos MadSynergi i Roholte.

Roholte/Faxe: Cateringvirksomheden MadSynergi har nu gang i produktionen fra Roholte, og er glade for at virksomheden er flyttet til Faxe-området

Der arbejder lige nu 10 personer på den tidligere Roholte Efterskole, som cateringvirksomheden MadSynergi købte og flyttede ind i sidste år.

Læs også: Catering-virksomhed flytter ind på Roholte Efterskole

Fødevarerkontrollen har godkendt køkkenfaciliteterne og MadSynergi har fået installeret kølerum i forbindelse med køkkenet, og indrettet pakkerum i den tidligere spisesal.

Den 14. oktober startede produktionen så småt fra Roholte og siden er flere og flere af virksomhedens leverancer af mad til selskaber rundt om i landet blevet produceret og pakket i Roholte og derefter transporteret ud til kunderne.

– Vi er rigtig glade for at være her og er kommet godt i gang med produktionen. Vi har blandt andet produceret 450 nytårsmenuer herfra, og vi har solgt en del til lokale kunder, fortæller Henrik Junker, der sammen med Astrid Mølgaard og Jeppe Graa ejer og driver MadSynergi.

– Vi har lavet mad til Lillestrøm El i Tappernøje og Microsoft i København, fortæller Henrik.

– Vi leverede mad til et selskab på 600 medarbejdere hos Microsoft i København, det hele producerede og pakkede vi her i Roholte. Det kan sagtens lade sig gøre at placere en virksomhed som vores i Roholte og servicere kunder i hele landet. Det kræver blot god planlægning og styr på kølekæden, forklarer Henrik, der er 25 år, og ligsom partneren Jeppe Graa, er uddannet kok. De har begge arbejdet i Michelinrestauranter, som Geranium, Herman, Kong Hans og MR.

Efter MadSynergi flyttede til Roholte har de fået mange henvendelser fra mennesker i lokalområdet. Både jobansøgninger, men også henvendelser omkring afholdelse af konfirmationer til foråret og mad ud af huset til private.

– Vi har planer om en festsal, men den er slet ikke klar endnu, og udsalget til private fra vores købmand ligger heller ikke helt fast endnu, fortæller Henrik, og vender tilbage til arbejdet ved siden af Dessertchef, Janne Madsen, der også er uddannet kok, og i det daglige arbejde har hovedansvar for desserterne der sendes ud til kunderne fra MadSynergi, der altså nu producerer fra Roholte.

Kommentarer