Haslev

Madskribent fra Haslev vandt ”Oscar” i Kina

bent_christensen_spiseguide

Haslev: En af Danmarks mest kendte madskribenter, Bent Christensen fra Haslev, har vundet en eftertragtet kinesisk pris

Danmarks største feinschmecker, redaktør Bent Christensen fra Haslev og fotograf Claes Bech-Poulsen har sammen udgivet bogen “Koks” der handler om en spændende restaurant på Færøerne.

Den flotte gastronomiske bog har netop vundet den kinesiske pris “Gourmand Best in The World 2014” i Beijing i kategorien “Best Scandinavian Cuisine Book”. Ved den årligt tilbagevende verdensbegivenhed bliver verdens bedste gourmetbøger æret. “Gourmand Awards” bliver i branchen sammenlignet med en Oscar. I år deltog 30.000 bøger fra 147 lande i konkurrencen.

Bogen “Koks” beskriver i ord og fotos gastronomien, sæsonerne, råvarerne og madkulturen på Færøerne, med udgangspunkt i chefkok Leif Sørensens kreationer på restaurant Koks beliggende på Færøernes førende hotel, hotel Føroyar i Tórshavn.

Bogen er udgivet på den 72-årige Bent Christensens eget forlag booksforcooks.dk

Bent Christensen har udgivet et utal af bøger om spisesteder rundt om i verdenen samt nogle af de kendteste kokke. Han står blandt andet bag Den Danske Spiseguide samt kåringen af blandt andet Årets Restaurant, Årets Sommelier, Årets Kokkeprofil og andre anerkendte awards.

Kommentarer