Mortens aften på Jomfruens Egede

Faxe: Herregården Jomfruens Egede inviterer alle til Mortens aften med en tre retters menu tilberedt af David Jensin
Som noget nyt åbnes stuerne på Jomfruens Egede for en række arrangementer for spisende gæster.
Første gang bliver mandag den 10. november klokken 18.30 med Mortens Aften, der afholdes til minde om den aften hvor Morten Bisp blev afsløret af gæssene, da han gemte sig i gåsestien. Han ville ikke være biskop.
Herregårdens køkkenchef David Jensin fra David’s, der netop er kommet med i den Danske Spiseguide, har kreeret en 3-retters Mortens Aften-menu, der serveres med en tilhørende vinmenu.
Herregårdens nye bestyrer, Henrik C. Berthelsen vil byde gæsterne velkommen på herregårdens hall.
Man kan følge Jomfruens Egede på facebook
Mortens Aften-menu:
- Tatar af røget laks med rygeost, ærteblomst og sprøde rodfrugter
- Rosastegt andebryst med sprøde ruller af andelår, portvinssauce, sellerikompot samt kartoffel-souffle
- Trio af æbler med kastanje-creme og karamel
Efter middagen serveres der kaffe, chokolade samt avec.
Velkomst samt 3 retters menu med kaffe og chokolader koster 450 kroner per person. Menu med tilhørende vinmenu og avec koster 650 kroner per person.
Jomfruens Egede tilbyder i øvrigt også gæsterne at overnatte. Overnatning inklusive morgenmad koster 400 kroner per person.
Man kan bestille bord på telefon 2237 7232, på Jomfruens Egedes hjemmeside eller på facebook.
Kommentarer