Ny køkkenchef på Rønnede Kro

Rønnede: Ny køkkenchef og nye retter på menukortet. Man kan dog stadig få husmandskost og andre kro-klassikere.
Den 1. september 2015 startede Kevin Tuuling som ny køkkenchef på Rønnede Kro. Kevin er udlært fra den tidligere 2 stjernede Michelin restaurant, Kommandanten i øvrigt sammen med køkkenchefen på Hotel Frederiksminde, Jonas Mikkelsen.
Kevin har desuden arbejdet på Kong Hans Kælder under Thomas Rode, været souschef hos Jonas på Hotel Frederiksminde i 3,5 år og ikke mindst været souschef på Michelin restauranten Kadeau i København.
-Kevin er klassisk skolet og utrolig dygtig, så vi er sikre på, han er et perfekt match til Rønnede Kro, skriver kroen i sit nyhedsbrev.
I forbindelse med at Kevin er startet som køkkenchef, er der lavet en række ændringer på menukortet.
Nu introduceres “Gourmet’erne”, som er smagfulde retter i forretsstørrelse til 120 kroner per ret. Gourmet’erne tager udgangpunkt i de råvarer, som er i sæson, og kan sammensættes til en menu ud fra egne ønsker. Vil man hellere overlade denne beslutning til køkkenet, sammensætter kroen hver måned en 3- og 4 retters menu til 350/450 kroner.
-Vi vil stadig servere de gode klassikere som wienersnitzel, rødspætte og vores populære burger, skriver kroen. Og forrtsætter:
– Husmandskosten, som vi serverer fra tirsdag til og med torsdag fra klokken 17.30 for 95 kroner, holder vi naturligvis også fast i.
http://www.r-kro.dk/da/hjem/
Kommentarer