Nye madoplevelser på Bondens Marked
Gisselfeld/Haslev: Der er udsigt til spændende nye madoplevelser på sommerens Bondens Marked på Gisselfeld
Lørdag den 22. juni og søndag den 23. juni er der Bondens marked på Gisselfeld. Bondens marked beskrives som Danmarks hyggeligste marked for fødevarer og kunsthåndværk af høj kvalitet. Og rammerne er de unikke omgivelser på Gisselfeld Kloster ved Haslev.
På Bondens Marked kan man handle årstidens friske fødevarer direkte med producenterne og dermed få den gode historie om råvarernes vej til bordet. Der vil desuden være kunsthåndværk med relation til bønderne og maden.
I år er der lagt op til rigtigt gode oplevelser i smage/oplevelsesteltet. Her vil Lone Landmand og Søren Sørøver ”optræde” med deres “kaos-køkken”. Formålet er at vise hvad bøndernes råvarer kan bruges til i praksis. Mange bønder er rigtig gode til at lave gode kvalitetsråvarer, men det er svært for mange af dem at få formidlet hvad deres råvarer kan bruges til i den store sammenhæng. Lone og Søren vil hjælpe de besøgende med at få et overblik over råvarerne og komme med gode tips og ideer til, hvad råvarerne kan bruges og kombineres med.
Det er Kim Mühlhahn fra The Food Agency, der skal lave maden til både gæster og stadeholdere. Hun er en god ven af Kærsgård, der garanterer at det bliver lækkert. Kim er autodidakt kok, har en pædagogisk kandidatgrad og er efteruddannet i psykoterapi og coaching. Hun er vin og mad-pairings nørd, er vokset op i New Yorks mangfoldig madkultur, har boet og spist i Spanien og har rejst Frankrig tyndt og lært af og købt fra lokale vinproducenter.
Bondens Markeds hjemmeside kan findes her og den indeholder blandt andet en opdateret liste over stadeholderne.
Man kan også følge Bondens Marked på Facebook
Man kan købe billetter til Bondens Marked via Billetto.
Kommentarer