Rocket Brewing fejrede bryggeriets første år
I lørdags den 22. august kunne Rocket Brewing fejre bryggeriets første år. Så der var inviteret til fest på bryggeriet med god mad, masser af spænende øl og mange glade gæster og ølentusiaster fra nær og fjern!
Det er gået stærkt siden bryggeriet slog dørene op på Houmandsvej og konstant er er kommet nyt udstyr til for at kunne følge med efterspørgslen efter deres øl. I Lørdags den 22. august kunne bryggeriet fejre deres første år.
Bryggeriet havde samarbejdet med Kærsgaard i Teestrup, de havde leveret gæs der blev grillet så de blev gyldne og sprøde. Svinebryst med Kims hemmelige barbecuesovs, var en klar favorit blandt gæsterne. Dertil blev der budt på 3 hjemmelavede friske salater.
Der var 8 øl på hanerne, blandt andet deres pale ale ”Club Tropicana” med en frisk smag af citra humle, men også mere specielle typer som en havre stout med valilje og en tør barley wine.
I dag brygges der ca. 7.000 liter om måneden, en fordobling siden marts. Planen er at komme op på 12.000 liter i løbet af 2016. Stadig små mængder, men godt håndværk tager tid.
Siden starten er der kommet over 30 forskellige øl fra det lille bryggeri i Haslev, ca. 15 har været tilgængelige på flaske, resten på kun på fad eller som særlige bryg til værtshuse eller virksomheder.
Lige nu er bryggeriet ved at købe 4.000 liter vinfade, som skal bruges til at lave noget fadlagretøl! Den første øl i den henseende bliver en af de to 2 juleøl, den anden bliver en red ale m. Yuzu (en citrusfrugt) og kardemomme, som skal sørge for at det bliver en god øljul i Haslev og omegn!
Kommentarer