Slagteren i Karise sælger vildsvinekød
Karise Slagter & Delikatesse har købt to vildsvin af en lokal landmand. Kødet fra dem sælges fra på fredag.
Fra fredag den 9. juni kan man købe lokalt produceret vildsvinekød hos Karise Slagter & Delikatesse på Skolegade 7 i Karise. Butikken har købet to vildsvin af en lokal landmand. De har gået ude og rodet i jorden hele deres liv – og det kan smages.
Læs også: Ny slagterbutik er åbent i Skolegade i Karise
Lena Østergaard fra Lille Spjellerup åbnede slagterforretningen kort før påske. Butikken sælger udelukkende dansk kød af høj kvalitet og de har deres eget pølsemageri og røgeri.
Man kan følge Karise Slagter og Delikatesse på facebook
Karise Slagter og Delikatesse har lukket om mandagen. Der er åbent tirsdag til fredag fra klokken 10 til 17.00 og lørdag fra klokken 10.00 til 14.00.
Kommentarer