Haslev

Aoife Scott gæster Haslev Folk Club

Aoife Scott. Pressefoto

Fredag den 25. november, Haslev Bibliotek kan man opleve den irske musiker og sangskriver, Aoife Scott, i Haslev Folk Club.

Det er klart, at det ligger lige for at forfølge en musikalsk karriere, når man fra barnsben har set, at det er en helt normal ting at gøre. Når der fra barnsben har været sunget og spillet i familien. Ja så er det nærmest ikke til at undgå.

Og det er helt sikkert, at irske Aoife Scott har haft sådan en barndom. Der har helt sikkert været meget musik og sang i hendes barndomshjem – og både hendes mor og hendes moster har haft og har strålende karrierer som sangerinder og er kendte langt ud over Irlands grænser. Hendes mor hedder nemlig Frances Black og hendes moster hedder Mary Black.

Men det er Aoifes egen charmerende stemme, der har sikret hende en masse priser og nomineringer, bl.a. ASLR Celtic Music Awards Female Vocalist of the Year 2020; og hendes sange stryger helt til tops på hitlisterne i Irland. Herudover er det et af hendes kendetegn, at hendes sange har gode tekster og iørefaldende melodier. Og de bliver fremført med stor charme.

Når Aoife Scott besøger Haslev Folk Club den 25. november 2022, bliver det med en guitarist og en violinist som backing.

Vi har øvet os i at udtale sangerindens fornavn, så vi satser på at kunne annoncere hende korrekt fra scenen den 25. november 2022. Billetter købes eller bestilles via www.haslev-folk-club.dk

Koncerterne i Haslev Folk Club er støttet af Faxe Kommune og Statens Kunstfond.

Kommentarer