Haslev

Erik Dam åbner Smugrestaurant i Haslev

Haslev: Fredag den 8. marts inviterer kokken Erik Dam til ”Social Dinner” hjemme hos sig selv på Allegade 44 i Haslev

Der er plads til 12 gæster og Erik Dam byder på en otte rettes menu, med superlækre og spændende råvarer. Menuen bliver ledsaget af vinde der er afstemt til maden.

Menuen vil løbende blive forklaret med små historier over hver enkelt ret.

Fænomenet ”Social Dinner” er de senest år sukket på i storbyer verden over. Her har private har mulighed for at blive bespist og serviceret hjemme hos kokken selv. Gæsterne er som regel mad-interesserede mennesker som på denne måde får en noget anderledes gastronomisk oplevelse. Man sidder omkring samme bord som de øvrige gæster. Og snakken går.

Kokken og serveringen er en stor del af aftenen da de også er omkring bordet det meste af tiden, og som oftest indgår i samtalen. En sådan aften er også en oplagt mulighed for en madklub eller som et mindre firma-arrangement

Pris per kuvert inklusive, drikkevarer, kaffe og avec er 995 kroner. Man kan bestille bord på telefon 41 43 33 50 eller e-mail erikdams@haslevnet.dk

Der er kun to pladser tilbage til denne ”Social Dinner”, men lignende arrangementer finder sted den 7.juni og den 4.oktober. Der kan allerede nu bestilles plads til disse aftener.

Smugrestauranten hos Erik Dam foregår fredag den 8. marts og starter klokken 18.30.

Lidt om Erik Dam

Erik Dam har haft cateringvirksomhed i Haslev de sidste 8 år. Før dette har han arbejdet som kok og køkkenchef på restaurant Den Sorte Ravn i København, kok på Hotel Bregnen i Haslev, Den Gyldne Hane på Sjællands Odde og som voluntør på Michelinrestauranten Jean Luc Figueras i Barcelona.

Kommentarer