Livsstil og forbrug

Få en smukkere græsplæne med topdressing 

Der er mange gode grunde til at gøre lidt ud af at holde græsplænen pæn og lækker. Artiklen er sponseret.

De fleste danske havejere har en græsplæne. Græsplænen er både brugbar og smuk at se på, og der er derfor mange gode grunde til at gøre lidt ud af at holde den pæn og lækker. 

Der er ikke noget som at gå over sin græsplæne med bare fødder på en varm sommerdag, mens det grønne græs i det mørke vintermåneder også kan være med til at minde dig om, at sommeren er på vej. 

Så hvad gør du for at holde din græsplæne frisk og lækker hele året, så den bliver endnu pænere at se på? Du kan bl.a. benytte dig af topdressing

Du kan sammenligner priser på topdressing online, hvorfor du nemt og hurtigt kan finde frem til den billigste løsning for dig og din græsplæne.

Sådan virker topdressing 

Topdressing er et forholdsvis simpelt middel, der vil hjælpe til at få din græsplæne til at sprudle af frisk og grøn energi. Topdressing er nemlig en blanding af sand og kompost, og formålet med topdressing er at give næring til din græsplæne, så græsset får en god madpakke til at spise fra året igennem. 

Når du har modtaget din sending med topdressing, skal du sprede et tyndt lag ud over hele din græsplæne, hvorefter du bare skal vente på, at blandingen falder ned mellem stråene i plænen. 

Topdressing er en findelt blanding, og den vil derfor hurtigt forsvinde ned i plænen, hvor den vil begynde at give næring til græsset. 

Topdressing er specielt udviklet til at gavne netop græs, hvorfor du ikke skal være bekymret for, om andre ukrudtsplanter også får gavn af næringen. Det vil kun være græsset i din plæne, som kan udnytte topdressingen, og derfor får dit græs en fordel overfor de andre planter i plænen. 

Du kan sprede topdressing ud på din plæne flere gange i sæsonen, hvis du gerne vil have det perfekte resultat. 

Kommentarer