Erhverv

Faxe-foreninger går sammen med Faxe Business om at lancere nyt gavekort

Fra 1. juli lancerer Faxe Handelsråd et nyt gavekort – Det Fælles Gavekort. Et kort som kan bruges i en række forretninger på tværs af Faxe Kommune

Faxe Handelsråd har i samarbejde med Faxe Borger- og Erhvervsforening, Faxe Ladeplads Borger- og Erhvervsforening, Haslev Handelsstandsforening og Karise Borger- og Erhvervsforening skabt en spændende nyhed for alle i Faxe Kommune – Det Fælles Gavekort. Et gavekort der fra den 1. juli kan bruges på tværs i en række byer i kommunen.

Det Fælles Gavekort er et resultat af et stærkt samarbejde mellem de lokale handelsstandsforeninger. Et samarbejde der samtidig giver kunderne mulighed for at bruge kortet i en lang række tilsluttede forretninger i blandt andet Faxe, Faxe Ladeplads, Haslev og Karise.

Initiativet er med til at styrke det lokale erhvervsliv og skabe glæde blandt både handlende og detailbranchen i Faxe Kommune.

Gavekortet vil fra mandag 1. juli kunne købes online på Business Faxes hjemmeside og fysisk i et par butikker.

På hjemmesiden vil man også kunne se hvilke forretninger, kortet kan bruges i, hvor man kan købe det og tjekke saldoen.

Business Faxe ser frem til, at Det Fælles Gavekort bliver udrullet og glæder sig over den positive udvikling, det helt sikkert vil medføre for detailhandlen i Faxe Kommune.

 

Kommentarer