Haslev

Folkemusikgruppen Phønix tilbage i Haslev Folk Club

Pressefoto

Fredag den 28. oktober bliver der festligt, musikalsk gensyn i Haslev Folk Club med folkemusikgruppen Phønix, der senest gæstede Haslev i 2015.

Phønix er et af Danmarks mest etablerede folkemusikbands. De nyder stor anerkendelse, både i Danmark og i udlandet for deres unikke lyd, der opstår af Anja Præsts halv-jazzede håndtering af sine klarinetter og af Jesper Vinthers spændende harmonier på harmonikaen, men også af Karen Moses smukke stemme og Jesper Falchs sprudlende percussion.

Det er musik med rødder i den danske sang- og musiktradition, som de bringer mod nye horisonter med en nutidig og unik klang. Deres intense og energiske sceneoptræden har ført dem rundt i store dele af verden, på de største folk festivaler og de mest intime klubscener.

Fredag den 28. oktober klokken 20.00 kan man opleve Phønix i Salen på Haslev Bibliotek til en koncert arrangeret af Haslev Folk Club, som senest havde den sprudlende folkemusikgruppe på programmet i 2015.

– Vi glæder os igen til en aften med intenst og sprudlende samspil. Det vil blive en aften med smukke sange på dansk og forrygende instrumentalnumre. Alt sammen leveret med stor charme og karisma, lyder det fra arrangørerne.

Billetter kan købes via www.haslev-folk-club.dk

Koncerterne i Haslev Folk Club er støttet af Faxe Kommune og Kulturstyrelsen.

Kommentarer