Haslev

Haslev TT vandt Dan Cuppen 2015

HTT-Dan-Cup-mestre,2015-11-

Haslev TT cementerede sin status som landets bedste trampolinklub ved Dan Cup finalestævnet lørdag den 14. november i Haslevhallen.

For 20. år i træk vandt den sydsjællandske klub det uofficielle mesterskab for klubber, som afvikles med 5 delkonkurrencer gennem året.

Med 294 kamppoints mod 235 til nærmeste konkurrent fra Københavns Trampolinklub lagde HTT klar afstand, og det skete gennem overbevisende springning af Haslev-springerne især i senior og juniorrækkerne.

HTTs tre VM springere tog sig af de tre første placeringer i Herre A rækken: Daniel Præst vandt foran Benjamin Kjær og Christian Andersen og på 4. pladsen kom sågar HTTs Kasper Sørensen.
I Dame A blev det til en 2. plads til Sara Ladegaard, mens Vanessa Rae Smith blev nummer 5 og Camilla Sander nummer 6.

Også i Herre B rækken var der flotte lokale præstationer: Lucas Cheung vandt overbevisende foran Teis Petersen og på fjerdepladsen kom Joah Cheung. Alexander Lundgren blev nummer 7.

I Dame B rækken blev Nanna Peetz nummer 14, men Nadia Duelund sluttede med en placering som nummer 16 i Dame C. Frederik Christiansen blev nummer 5 i Herre C.

Hos de unge springere i Pige D rækken blev Nynne Peetz nummer 7, Ann-Sofie Gstrein nummer 12 og Emmelie Laugesen nummer 19, mens det hos drengene blev til en 3. plads til Noah Pretzer. Frederik Muusmann blev nummer 14, Julius Andersen nummer 16, Magnus Bruus nummer 23, Nikolaj Lauersen nummer 24, Tobias Bialas nummer 25 og Mikkel Malling nummer 29.

Der blev også kåret individuelle vindere af de respektive rækker i Dan Cuppen, og vinder hos damerne blev Sara Ladegaard. Herrernes vinder blev Christian Andersen foran Daniel Præst. Hos juniorerne blev det en suveræn Benjamin Kjær, som løb med sejren, og hos pigerne vandt Vanessa Rae Smith. Alexander Lundgren blev nummer 3 hos U-14 drengene U 12 drengene havde Noah Pretzer som vinder.

Mens de fleste springere nu kan gå på juleferie rent konkurrencemæssigt, står årets hovedmål for døren for de bedste springere. Torsdag den 26. november springes der VM i Odense, og HTT har Daniel Præst, Christian Andersen og Benjamin Kjær på holdet, som desuden tæller Jakob Schoppe fra KTK.

I den efrterfølgende uge springes de uofficielle verdensmesterskaber i årgangsrækkerne (det såkaldte World Age Groups Competitions), og også her er HTT flot repræsenteret: Lucas Cheung, Teis Petersen, Joah Cheung, Vanessa Rae Smith og Sara Lindahl er udtaget til at forsvare de danske farver på hjemmebanen.