Kultur

Hudløs melankoli og humoristiske hits – oplev Twang i Haslev Folk Club

Twang. Pressefoto

Fredag 26. april klokken 20.00 spiller trioen Twang i Haslev Folk Club. Koncerten foregår i mødesalen “Romanen” under Haslev Bibliotek.

En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med guitar, violin, banjo, kontrabas og trestemmig sang er måske nok
essensen af den amerikanske folkemusik, men samtidig er trioen kendt for at blande stilarter og epoker sammen, med alt fra jazz til Appalachia-musik og violinbaserede hiphop beats. De har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet. Publikum vil huske Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når guitaristen og banjospilleren skiftes til at spille kontrabas. Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse.

Deres egne numre rummer alt fra den dybe, hudløse melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af den klassiske amerikanske sangskat løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres særlige Twang!

Besætningen består af Thyge van Dassen, violin og vokal, Spencer Gross, guitar, kontrabas og vokal, samt Peter Banks, banjo, kontrabas og vokal.

Billetter koster 200 kroner og kan købes på  www.haslev-folkclub.dk

 

Kommentarer