Faxe Ladeplads

Kom til åbningen af hundebanen i Faxe Ladeplads

Lørdag den 12. juni håber vi at se en masse logrende haler og glade mennesker, når den nye hundetræningsbane i Faxe Ladeplads indvies.  

Slå et smut forbi fra kl 14:00-16:00 med eller uden din hund, og se den nye flotte bane. Du kan på dagen få inspiration til hvordan du kan træne din hund og møde andre glade hundeejere. 

14:00 Hundeudvalget byder velkommen

14:05 Borgmester Ole Vive klipper den røde snor

14:15 Henrik Ljungström fra Dogwhisperer viser hvordan hunden kan introduceres til banens forhindringer

14:30 Prøv banen og få lidt til ganen

15:00 Opvisning af jagthunde

15:15 Henrik Ljungström fra Dogwhisperer giver gode fif til hundetræning

Hundetræningsbanen finder du for enden af Dannebrogsvej, hvor der er gode parkeringsforhold med opgang til området.
Hundetræningsbanen er etableret ved området, hvor der tidligere var tennisbane.

Alle er velkomne til at deltage ved indvielsen, 4 benet skal dog være i snor denne dag.

Har du endnu ikke besøgt banen endnu, er det en god lejlighed til at lægge vejen forbi.
I dagens anledning serveres der kaffe og kage.

Hundetræningsbanen er etableret på 1200 m2. indhegnet område. Området er delt op i to afdelingen, hvor den ene afdeling er indrettet med forhindringer, hvor hund og hundefører kan blive udfordret. Den anden afdeling er et område med gode muligheder for at træne hjemkald, lineføring, apportering, dirigering, mulighederne er mange.

Da store dele af Hundetræningsbanen bliver henlagt uklippet, bidrager banen samtidig til biodiversiteten i byen.

Hundetræningsbanen er en del at projektet Faxe Ladeplads i Bevægelse og er etableret med hjælp fra Nordea-fondens ”Her bor vi pulje”. Nordea-fonden har støttet Faxe Ladeplads i bevægelse med 310.800 kroner, hvoraf de 60.000 kr. er øremærket til anlæggelse af hundebanen. Derudover har lokale virksomheder og privatpersoner sponsoreret enten materialer eller penge til banen. Vi takker alle der har gjort det muligt at anlægge Hundetræningsbanen, og en særlig tak til Nordea-fonden, Vemmetofte Kloster, Faxe Kloakmester, Pers Dæk & Autoudstyr, Aage Larsen & Søn Vognmandsforretning, Karise Kleinsmedie, Agners VVS og Roadshow.

Hundetræningsbanen drives af hundeudvalget og er organiseret som en afdeling under FLI (Faxe Ladeplads Idrætsforening). 

Da der er løbende udgifter forbundet med vedligehold af Hundetræningsbanen skal man være medlem eller betalende gæst for at benytte området. Betalingen går blandt andet til græsslåning, små reparationer mm., ny anskaffelser og afholdelse af medlemsaktiviteter.

Hundetræningsbanen har egen Facebook side, hvor der er mulighed for at følge de frivilliges arbejde med den forsatte udvikling af området, opslag for medlemmer, dele sjove video og billeder m.m. Gruppen finder du HER

Kommentarer