Foreningsnyt

Naturfamilier inviteres til en formiddag med friluftsliv i børnehøjde

Foto: FDF Haslev

FDF Spirer Haslev byder alle naturfamilier velkommen til hygge ved kilden og inviterer søndag den 8. maj på bålhygge, leg & fællesskab i naturen.

Sammen skal vi på jagt efter livet i grøften, sejle på de store bølger, mærke skovbunden, dufte til bålet og smage på de nybagte vafler.

Vi mødes ved Sortekilden i Bregnemade Skov (se efter beachflaget) kl. 10. Ha’ tøj på til dagens vejr, da vi jo er ude. Medbring gerne en lille turtaske med drikkedunk, lidt frugt & en lille madpakke (som vi spiser sammen inden vi siger på gensyn). Vi slutter kl. 12 og det er gratis at være med. FDF Spirer Haslev er et tilbud til jer, der gerne vil opleve naturen & friluftslivet sammen med jeres børn. Her leger vi, har naturaktiviteter, laver bål, synger & hygger os. Så kom og mød andre lokale familier i det fri.

Aktiviteterne er primært for børn fra 3-6 år, men både yngre og ældre børn er meget velkomne.

FDF mødes den første weekend hver måned, hvor de skifter lidt mellem lørdag og søndag. Tidspunktet vil oftest være fra kl. 10-12. Her vil der være aktiviteter, hvor hele familien kan deltage og så sluttes der af med fællesspisning, som enten er mad lavet i fællesskab eller egne medbragte madpakker.

FDF Spirer Haslev er et åbent tilbud til familier i hele Faxe Kommune.

På kredsens facebookside FDF Haslev, kan I følge livet i FDF Haslev.

Kommentarer