Karise

Ny Forstander på Karise Efterskole

52-årige Troels Brandt var tirsdag den 3. december på besøg på efterskolen for at hilse på elever og medarbejdere. Det var selvfølgelig kun en forsmag på hvad Karise Efterskole har i vente, da det først er det nye år Troels indtager forstanderkontoret.

I et ansøgerfelt på mere 20 ansøgninger til stillingen, faldt valget efter to samtaler og løsning af pædagogisk case, på Troels Brandt.

– Jeg glæder mig oprigtigt til det fremtidige samarbejde med Troels om at stå i spidsen for Karise Efterskole. Jeg er sikker på, at Troels kommer til at bidrage med en kolossal viden og erfaring fra sine mange år som forstander på en anden skole. Ligesom jeg, ser Troels store muligheder og potentiale i vores nuværende skoleorganisation, men samtidig har han også visioner for skolen så vi fremadrettet kan udvikle os og tilpasse os og fortsat være en efterskole som er kendt for stor pædagogisk kvalitet, fortæller Jørgen Schrøder, Viceforstander på Karise Efterskole.

4 hurtige om Troels Brandt:

  • Troels Brandt har arbejdet som forstander for Ringsted Produktionshøjskole i 16 år og har derigennem en viden og erfaring i arbejdet med unge med særlige læringsforudsætninger, som han kommer til at bruge i sit kommende virke som Forstander på Karise Efterskole.

 

  • Troels Brandt er oprindeligt uddannet pædagog, men han har siden uddannet sig i offentlig forvaltning ved Metropol og senest læst en master i oplevelsesledelse og oplevelsesøkonomi ved Roskilde Universitet.

 

  • Troels Brandt har mange interesser og er aktiv i politik, hvor han er medlem af Kultur og Fritidsudvalget i Slagelse kommune for Radikale Venstre. Kunst og kultur fylder i hans liv, ligesom som fodbold og håndbold er en vigtig del af ugens rutiner.

 

  • Troels Brandt har tre voksne sønner og lever i en moderne familiestruktur med hustru nr. to og hendes børn. Så selvom han tror på en ligelig kønsfordeling arbejdsmæssigt, er det i hans familieliv blevet til fem sønner i alderen 13 – 26 år.

 

– Jeg glæder mig til at blive en del af den kultur man møder når man træder ind ad døren her på Karise Efterskole. De smil og den imødekommenhed man bliver mødt med fra både elever og medarbejdere er overvældende og siger rigtig meget om stedet. Det er ret unikt og selvom jeg jo selvfølgelig ikke kender meget til hverdagen på skolen endnu, er det i spændingsfeltet mellem trygge rammer/struktur og den umiddelbare kultur man bliver mødt af på Karise Efterskole, der er spændende.  Det ser jeg frem til at arbejde videre med, siger Troels Brandt.

 

Troels Brandt starter som Forstander på Karise Efterskole den 15. januar 2020

Kommentarer