Kultur

Oplev skotske Mànran i Haslev Folk Club

Mànran. Pressefoto

Fredag den 10. marts er Haslev Folk Club klar med et nyt arrangement på Kultunariet. Denne gang med besøg af det skotske, syv mand store, band, Mànran.

Mànran bliver betegnet som den skotske folkemusiks superstjerner og med god grund, for en koncert med dem går ikke stille for sig. Med en besætning, der, ud over de ”sædvanlige” folkemusikinstrumenter som violin og harmonika, omfatter elektrisk guitar og trommer – samt hele to sækkepiber.

– Så kan det ikke blive andet end festligt og fyrigt, lyder det fra arrangørerne.

Det kunne godt blive en aften, hvor det bliver svært at sidde stille på stolene i Kultunariet! Selv om det er musik med fut og fart i, så fornægter det sig ikke, at de også har nogle meget melodiske og iørefaldende sange.

Med tre enormt succesfulde studiealbum bag sig, lancerede Mànran deres nye album Urar (‘frisk’ eller ‘blomstrende’) i slutningen af 2021, og afslørede en ny og spændende lyd, der har begejstret både fans og kritikere.

Mànran besøgte sidst klubben i 2017. Siden da har de suppleret besætningen med sangerinden Kim Carnie; og hendes fløjlsbløde stemme har tilføjet endnu en nuance til bandets flotte musik. Aidan Moodie (der har besøgt Kultunariet som del af Gnoss) er ny på guitar. Bandets øvrige medlemmer er: Gary Innes (harmonika), Ewen Henderson (violin), Ryan Murphy (sækkepibe), Mark Scobbie (trommer) og Marcus Cordock (el-bas).

Billetsalget er godt i gang, men billetter à 225 kroner kan stadig købes eller bestilles via www.haslev-folk-club.dk

Kommentarer