Kultur og events

Oplev Väsen Duo i Haslev Folk Club

Väsen Duo afslutter deres Danmarksturné med en koncert i Haslev Folk Club fredag den 29. april. Det er turnéens eneste koncert på Sjælland syd for København.

Väsen er noget helt for sig selv. Deres unikke lyd hensætter en til de store svenske skove, hvor troldtøj og godtfolk danser i de lyse, nordiske sommernætter. Det er lyden af røde hytter med hvide vinduer, af Dalar-heste og dans om maj-stangen. Det er helt igennem magisk.

Denne magi skabes af de to dygtige musikere, Olov Johansson på nøgleharpe og Mikael Marin på viola. Olov og Mikael begyndte at spille sammen allerede som teenagere. De er begge prisbelønnede i Sverige, men har også opnået stor popularitet og turneret meget, både på begge sider af Atlanten og i Japan.

Som sådan er nøgleharpe og violin en meget traditionel sammensætning i nordisk folkemusik; men Väsen er inspireret af mange andre musik-genrer. Således har deres musik solide rødder i den svenske musiktradition, men påvirket af både rock, jazz og klassisk musik.

Vi kan se frem til en magisk og spændende koncertaften med Väsen den 29. april 2022 kl. 20.00. Få billetter via www.haslev-folk-club.dk

Koncerten afholdes i Haslev Biblioteks store sal.

Koncerterne i Haslev Folk Club er støttet af Faxe Kommune og Kulturstyrelsen

Kommentarer