112

Politiet tjekkede skoletrafikken – Flere bilister fik klip i kørekortet

Foto: Rådet for sikker Trafik

Onsdagvar politiet igen til stede ved en række af politikredsens skoler for at se på trafikken ved politikredsens skoler og for at hjælpe både nye og gamle trafikanter trygt og sikkert frem.

Det blev blandt andet til tilsyn ved Møllevangskolen i Kongsted, Sakskøbing skole, Horslunde landsbyordning, Horslunde Realskole, Ruds-Vedby skole, Trelleborg Friskole i Hejninge, Eggeslevmagle skole, Skælskør skole, Hashøjskolen i Slagelse, Kulsbjerg skole i Nyråd, Sydbyskolen i Næstved, Ll. Næstved Skole i Næstved, Nordskovskolen i Haslev og Flakkebjerg skole i Slagelse.

På Brovej i Slagelse blev en 38-årig mand sigtet for ikke at have spændt en 11-årig dreng forsvarligt fast i bilen.

En af politiets målebiler fra den automatiske trafikkontrol stod mellem klokken 8.09 og 10.09 på Chr. Richardtsvej i Vordingborg, som også er en skolevej. Her blev 11 målt til at køre hurtigere end de tilladte 50 km/t, og den højeste hastighed blev målt til at være 68 km/t.

Mellem klokken 11.21 og 14.00 stod en ATK-bil på Østre Ringvej ved Stenlængevej i Næstved, der også er en skolevej. Her blev 21 målt til at køre mere end hastighedsbegrænsningen på 60 kilometer i timen og den hurtigste, som kørte 82 kilometer i timen , står til et klip i kørekortet.

Fra klokken 14.05 til 19.00 var en målebil på Holbergsvej i Dianalund, hvor man højst må køre 50 kilometer i timen . Det var der 36, der ikke overholdt, og de fem havde så meget fart på, at de står til et klip i kørekortet.

Kommentarer