Livsstil og forbrug

Sådan kommer du på din drømmerejse

Drømmer du om at rejse og komme ud og se nye dele af verden? Men ser du det samtidig som nærmest urealistisk at komme ud at rejse? Det er ikke urealistisk for nogen at komme ud og rejse. Det handler nemlig bare om at prioritere sine penge rigtigt og danne sig et overblik.

Start med at finde din drømmerejse

Når du skal begynde at kunne realisere dine drømme om at komme ud at rejse, er det en rigtig god start at finde en rejse, som svarer nogenlunde til en, som du gerne vil på næste gang. Det kan du f.eks. gøre hos Travelmarket. Når du har fundet en rejse, kan du nemlig få et overblik over, hvad det mere præcist kræver af dig økonomisk. Derfra kan du begynde at arbejde frem imod det.

Lær at bruge dine penge anderledes

Hvis du lige nu ikke har overskud i din økonomi til at spare sammen til en rejse, er du nødt til at begynde at bruge dine penge anderledes, hvis du vil have råd til det. Der er rigtig mange små ændringer, som du kan foretage i din hverdag for at få råd til at rejse. Du kan f.eks.:

• skære nogle af dine abonnementer fra (fitness, streaming, e-bøger m.m.)
• stoppe med at impulskøbe, når du er ude og handle
• lave mad selv i stedet for at købe take-away

Mind dig selv om dit mål

Når du pludselig skal til at skære ned på nogle af de ting, som du plejer at have i din hverdag, kan det godt virke svært. Derfor er du nødt til at minde dig selv om, hvorfor du gør det. Du gør det nemlig for at få råd til at komme ud og opleve verden. Du kan minde dig selv om det ved f.eks. at hænge et billede op på dit køleskab af din drømmerejsedestination.

Kommentarer