Faxe by

Se DR Pigekorets jul live i Biografen Kanten

Foto: DR
I år sender DR julekoncert live i biografer over hele landet, og du kan opleve den i Biografen Kanten. Bemærk: Hver en krone der kommer ind, for billetter, til denne forestilling, går direkte til Faxe Kirkes julehjælp.
Synk ned i det bløde biografsæde, og oplev koncerten i surround sound og højeste billedkvalitet direkte fra DR Koncerthuset.
DR Pigekorets koncerter er årets store tilløbsstykke i DR Koncerthuset. Hvert år samler koncerterne tusindvis af danskere i Koncertsalen – og endnu flere står på venteliste for at få billet til koncerterne. Sidste år måtte DR Pigekorets julekoncerter aflyses i sidste øjeblik pga. corona-restriktioner, og derfor er vi ekstra glade for at kunne invitere publikum i hele Danmark til at opleve årets koncert live i biografen søndag 12. december kl. 16.

Sammen med DR Pigekoret og Phillip Faber er børnene fra DR Korskolen, dirigent Susanne Wendt og to prisvindende gæstekunstnere med på scenen: Kongelig balletdanser Astrid Elbo og den unge mundharpevirtuos Mathias Heise, som har vundet adskillige danske og internationale priser for sit mundharpespil, bl.a. Kronprinsparrets Stjernedryspris.

Koncerten akkompagneres af strygekvartetten NOVO Quartet og flere klassiske gæstemusikere.

Køb din billet HER

Kommentarer