Haslev

Stor medaljehøst til HTTs trampolinspringere

Ved Dan Cup stævnet på hjemmebanen i Haslevhallen lørdag den 28/9 satte de lokale HTT-springere dere tydelig præg på konkurrencerne.
Det blev til hele 7 medaljer til de dygtige lokale springere.

I Herre A rækken gjorde HTT rent bord, idet Benjamin Kjær vandt sikkert med overbevisende springning foran Teis Petersen og med Christian Andersen på bronzepladsen.

I Herre B rækken var der overraskende guld til Julius A. Andersen, og en fin 5. plads til Tobias Bialas.

I Herre C rækken vandt Nikolai Laursen bronze, og i pigernes C-række blev det til en 14 plads til Emmelie Bjerregaard.

Pigernes D-rækken gav sejr til HTTs Sofie Johansen, og i drengenes D-række havde HTT hele 3 springere med i finalen. Patrick Nyboe blev nr 2, Malte Jensen nummer 5 og Johannes Skovgaard nummer 7. Derudover blev det til en 14. plads til William Andersen og en 16. plads til Thor Petersen.