Haslev

Torvets Kebab har problemer med hygiejnen

torvets_kebab

Haslev: Kontrollanten fra Fødevareregion Øst har givet Torvets Kebab en halvglad smiley for ikke at have varmt vand

Onsdag den 2. oktober var en kontrollant fra Fødevarestyrelsen på besøg hos Torvets Kebab på Torvet 1 i Haslev.

Her måtte kontrollanten konstatere et der ved tilsynets start ikke var varmt vand tilgængeligt i virksomheden. Det medførte en indskærpelse af at håndvaskene skal være forsynet med rindende varmt og koldt vand og faciliteter til hygiejnisk vask og tørring af hænderne.

En indskærpelse medfører et gebyrbelagt opfølgende kontrol.

Der var også problemer med hygiejnen i Torvets Kebab i oktober måned sidste år. Udover en indskærpelse om korrekt håndtering af råvarer, manglede der også varmt vand.

Læs også: Torvets Kebab har rod i råvarerne

Der blev også fundet en for varm bøtte cremefraiche dressing. Dressing med 5 graders kølekrav må maksimalt opbevares ved 5 °C. Og temperaturen i den pågældende bøtte dressing blev målt til 11,6 grader med indstikstermometer. Opbevaringstemperaturen blev desuden målt til 16.5 grader med luftføler.

Kommentarer